Soccer Mommy: Cool

sm-lead-pic-901x700

Soccer Mommy julkaisi kehutun Clean-pitkäsoittonsa maaliskuun alussa ja pakkohan se on myöntää, että erinomaisen albumin julkaisikin! Olisi suorastaan vääryys, jos yhtään levyn biiseistä ei noteerattaisi Päivän biisinä. Maineikkaalle Fat Possumille (R.L. Burnside, Black Keys yms.) signattu 20-vuotias laulaja-lauluntekijä muistuttaa paljon Cat Poweria ja Juliana Hatfieldiä. Ajatonta popkynää, vahvaa ja sielukasta tulkintaa sekä sopivasti keskisormi pystyssä olevaa asennetta – ota koppi!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.