Tame Impala: It Might Be Time

Australialainen psykedeliisestä rock-yhtyeestä hittiradiojen lemmikiksi kasvanut Tame Impala julkaisi eilen uuden, hitusen rosoisemman kappaleen It Might Be Time. Singlen myötä Kevin Parkerin luotsaama megayhtye ilmoitti myös julkaisuajankohdan neljännelle albumilleen The Slow Rush, se ilmestyy 14. tammikuuta, uuden sinkun lisäksi levyllä kuullaan aikaisemmin tänä vuonna julkaistu megahitti Borderline, mutta alkuvuonna julkaistua Patiencea levyltä ei löydy.

Tame Impalan vuoden kolmas Päivän Biisi tuo pienellä kotikutoisuudella ja säröisyydellään virkistävää vaihtelua bändin muuten niin super sliipattuun soundiin. It Might Be Time on kuin kepoisasti syntynyt bedroompop-helmi, jonka Parker kasvattaa hymyillen areenaluokan indiehitiksi. Makuuhuonesyntikkafiilistelyn taustalla samplaillaan 90-lukuisen autotallimaisesto ja kaiken kruunaa rupisen ihaniin ulottuvuuksiin kasvavat rummut.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.