Desert Sessions: Something You Can’t See

Toinen vakuuttava esimerkki Queens Of The Stone Age -jehu Josh Hommen luotsaaman uuden Desert Sessions 11 & 12 -albumin nerokkuudesta.

Something You Can’t See on Scissors Sisters -yhtyeen vokalisti Jake Shearsin tähdittämä, haikea, rehellisen riisuttu ja rauhallinen FM-rockhelmi. Shears laulaa kappaleella siitö yksinäisyydestä ja hämmennyksestä, joita hän on homoutensa takia elämässään kokenut. Biisi on yksi koko hienon levyn pysäyttävimmistä kappaleista. Hommen tuotannon nerous nostaa Shearsin lisäksi esille rennon yhtyeen, jossa rummuissa kuullaan Jack Whiten luottorumpalia, Autoluxin Carla Azaria, edellisessä Päivän Biisissä vetovastuussa ollut Royal Bloodin Mike Kerr rentoilee akustisesti taustalla, QOTSA-kitaristi Matt Sweeney tekee kitaralla taikojaan oikean kaiuttimen puolella ja Homme harmonisoi vasemmalla, Homme hoitaa kitaroiden lisäksi myös tunnelmalliset bassot ja taustalaulut.

Desert Sessions 11 & 12 on albumiksi nero.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.