Angel Olsen: All Mirrors

Vuosi 2019 taitaa olla se vuosi, kun Angel Olsen astuu ison askeleen indietähteydestä suurempien massojen tietoisuuteen.

Päivän Biisinä kuultava All Mirrors on massiivisen sykähdyttävä ensimmäinen single 4. lokakuuta julkaistavalta samannimiseltä albumilta. Olsenin edellinen albumi, 2016 julkaistu My Woman, oli yksi julkaisuvuotensa ylistetyimmistä levyistä, tulevan levyn voi ennustaa helposti jo yhden maistiaisen perusteella olevan yksi loppuvuoden merkittävimmistä levyistä.

All Mirrorsilla Olsenin rinnalla tuottajana toimivat John Congleton, sovittaja/multi-instrumentalisti Ben Babbit sekä 14-henkinen orkesteri, jotka yhdessä Olsenin karisman ja nerouden kanssa ovat tuntuneet loihtineen jotain maagista.

Kesäkuussa Olsen muuten vieraili megatuottaja Mark Ronsonin albumilla Päivän Biisin veroisesti.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.