Chance The Rapper: Let’s Go On The Run (Feat. Knox Fortune)

Grammy-palkittu amerikkalaisräppäri Chance The Rapper julkaisi reilu viikko sitten ensimmäisen ihan kunnollisen albuminsa The Big Day ja pakkohan tämä kesän 2019 hiphoptapauksista on noteerata myös Päivän Biiseissä. Tokihan Chance on julkaissut kourallisen mixtape-levyjä, mutta annetaan Big Dayn kunnian olla se debyyttilbumi.

Jenkkilistan kakkoseksi noussut albumi on täynnä toistaan mielenkiintoisampia vieraita: Nicki Minaj, John Legend, DaBaby, Megan Thee Stallion, MadeinTYO, Shawn Mendes, Death Cab for Cutie, Randy Newman, Taylor Bennett, CocoRosie, Smino, Lil Durk, Ari Lennox, Gucci Mane ja pirteällä Päivän Biisillä kuultava Knox Fortune.

Let’s Go on the Run on täydellisen kesäinen letkeä hiphopralli!

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.