Blood Orange: Charcoal Baby

Ihanan rento, herkkä ja haikea futu/r&b/pop-fiilistelybiisi arvostetulta tuottaja, multi-instrumentalisti, laulaja-lauluntekijä Blood Orangelta. Blood Orange alias Devonté Hynes julkaisi viime viikolla kaksi biisiä elokuun 24. julkaistavalta neljänneltä Blood Orange -albumilta Negro Swan, näistä Charcoal Baby valikoitui Päivän biisiksi.

Tulevalla albumilla Hynes käsittelee elämän traumoja, masennusta ja ahdistusta tummaihoisen queer-ihmisen vinkkelistä, haluten kertoa kuuntelijoille toivosta ja siitä, että voimme kaikki yrittää omalla positiivisuudella auttaa toisia pois pimeydestä.

Charcoal Babyn rento kitarariffittely tuo mukavasti mieleen John Fruscianten fiilistelyt, mukana on pikkasen huilua ja paljon Princeä. Biisillä vierailee taustalaulajana arvostettu laulaja-lauluntekijä EMA.

Herkkää ja tyylikästä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.