Anderson .Paak: ’Til It’s Over

watch-anderson-paak-perform-am-i-wrong-pay-tribute-to-david-bowie-0

Anderson .Paak on eittämättä yksi tämän hetken parhaita soul/r&b-artisteja, parin vuoden takainen Malibu-albumi on yhä yksi viime vuosien parhaista soul-levyistä. Herra julkaisi eilen erinomaisen uuden singlen ’Til It’s Over, 2000-luvun urbaania ja sielukasta r&b:tä pienellä sofistikoituneella Aphex Twin -viballa varustettuna.

Biisi on tehty mainostamaan Applen himmeetä uutta HomePod-kaiutinta, se löytyy diggailtavaksi AppleMusicista tai sitten alla olevasta käsittämättömän hienosta videosta, jonka ohjaajana toimii itse Spike Jonze ja sitä tähdittää FKA Twigs – nyt menee lujaa! Uu la laa!

1 kommentti

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.