Ride: Future Love

Brittipopin ja shoegazen legenda Ride teki vuonna 2015 menestyksekkään comebackin palaamalla keikkalavoille ja osoitti vuonna 2017 julkaistulla Weather Diaries -levyllään, ettei comeback ollut pelkkää vanhan kierrätystä.

Weather Diaries oli Riden ensimmäinen levy 21 vuoteen, viime vuonna se julkaisi neljän biisin ep-levyn. Vuonna 2019 bändin luova kausi jatkuu elokuussa julkaistavalla kuutosalbumilla This Is Not A Safe Place, josta Päivän Biisinä kuultava Future Love on ensimmäinen singlelohkaisu.

Heleän harmonisesti poppaava Future Love kertoo elämän kepeydestä, siitä olotilasta jonka ihminen kokee uuden suhteen alussa, kun kaikki elämässä tuntuu mahdolliselta. Vanhat veteraanit hymyilevät käsi kädessä kevätlaitumilla hieman haikeasti, mutta helpon kuuloisasti tehden jälleen täydellistä brittipoppia.

Tulevan levyn tuotannosta vastaa edellisen albumin tavoin Erol Alkan, nero mies hänkin monella tapaa. Hänestä lisää ehkä sitten joskus.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.