Big Thief: Cattails

Newyorkilaisen indiepop-helmen toinen maistiainen ja samalla toinen Päivän Biisi 3. toukokuuta julkaistavalta kolmosalbumilta U.F.O.F.

Jos levyn ensimmäinen maistiainen UFOF seilaili jossain Kate Bushin, Charlotte Gainsbourgin ja 60-lukuisen folkin maisemissa, esittelee Cattails Big Thiefin riisutumpaa, orgaanisempaa ja hauraampaa folk-osaamista.

Laulaja-kitaristi Adrianne Lenker näppäilee kitaraansa kuin Elliott Smith tai Sufjan Stevens konsanaan ja lisää hennon huokoisella, mutta vahvan itsevarmalla ja ajattomalla äänellään biisiin valloittavaa maagisuuttaa. Kappale kasvaa kuin hiipien; kitara ja laulu saavat alusta asti seuraksi rummut ja pikku hiljaa mukaan tulee maltilla maalailevan pehmeää luomu-droneilua ja pienen pientä pianoa.

Tulevasta albumista on tulossa kevään mielenkiintoisimpia indiepop-albumeita ja kuten edellisessä Päivän Biisi -artikkelissa toivoimme ja ennustimme, saapuu bändi iloksemme elokuussa esiintymään Flow Festivaaliin.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.