Middle Kids: Real Thing

Australialainen vaihtoehtorock-yhtye Middle Kids on yksi niistä uusista artisteista, jotka saivat minut aloittamaan Päivän Biisit -hehkuttelun, alkuvuodesta 2018 ihmettelin, miksei muun muassa Mistaken kaltaisesta helmestä kukaan Suomessa vouhkaa ja legendaarisesti päädyin sitten itse siitä kirjoittamaan. Smashing Pumpkinsin ja Cranberriesin hyvällä tapaa mieleen tuoneen yhtyeen tyylikkäältä Lost Friends -debyyttialbumilta nousi Päivän Biisiksi myös erinomainen On My Knees.

Middle Kids nousee nyt uudella Real Thing -kappaleellaan ansioituneesti Päivän Biisit -hattutempun tekijöiden harvaaan ja uljaaseen joukkoon. Real Thing jatkaa siitä mihin yhtye debyytillään jäi; harva yhtye maailmassa tekee näin vakuuttavaa, 90-luvulta ammentavaa, kevyttä vaihtoehtorockia kuin Middle Kids. Biisin myötä bändi ilmoitti julkaisevansa 24. toukokuuta uuden 5 kappaleen ep:n New Songs For Old Problems, julkaisijana toimii maineikas Domino.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.