Hot Chip: Hungy Child

Aurinko paistaa, kevät on täällä ja englannin tyylikkäin elektropopyhtye, kesäkuussa Sideways-festivaaleillakin esiintyvä, Hot Chip pisti tänään pihalle nerokkaasti househtavan uuden hyvän tuulen helmen.

Hungy Child on ensimmäinen maistiainen 21. kesäkuuta julkaistavalta albumilta A Bath Full of Ecstasy. Hitusen enemmänkin tulevaa albumia ennakkoon kuunnelleena voin kertoa Hot Chipin löytäneen uralleensa ehkä juuri tarvittavan annoksen uutta intoa ja tekemisen meininkiä.

Uudella albumilla Hot Chip luottaa ensimmäistä kertaa urallaan kunnolla ulkopuolisiin tuottajiin ja se tuntuu kannattavan. Albumin tuottajina toimivat ranskalainen maestro Philippe Zdar, joka Cassius-yhtyeensä lisäksi tunnetaan Phoenixin hovituottajana ja yhteistyöstään mm. Beastie Boysin, Cat Powerin, Franz Ferdinandin, Sebastien Tellierien ja Cut Copyn kaltaisten artistien kanssa sekä skotlantilainen Rodaidh McDonald, joka taas on työskennellyt mm. The xx:n, Samphan ja David Byrnen kanssa.

Hunry Child on kaikessa kuudessa minuutissaan erinomaisesti rullaava kevyt kevätbiisi, joka varmasti nousee pieneksi hitiksikin.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.