Interpol: The Weekend

Interpol on parhaimmillaan yksi maailman hienoimmista indierock-yhtyeistä ja siksi onkin hienoa, että viime vuonna alkanut bändin ”uusi tuleminen” tuntuu jatkuvan myös tänä vuonna. Bändi tuntuu syvän itsetutkiskelun jälkeen löytäneet taas kepeyden tekemiseensä ja hienoja julkaisuja tulee nyt melkein kuin liukuhihnalta.

Viime viikolla julkaistu The Weekend jatkaa samalla linjalla kuin viimevuotinen Marauder-levy, jolta Päivän Biisinä kuultiin erinomainen Number 10, bändi on samanlaisessa vedossa kuin silloin viime vuosikymmenen klassikkolevyillään; postpunk-henkistä kitarointia, Hüsker Dü -viboja, vuosituhannen alun New York -indien viisautta ja hienoa popkynää.

The Weekendin myötä bändi ilmoitti julkaisevansa uuden The Fine Mess EP:n 17.5., jonka tuottajana toimii Marauderin tavoin Dave Fridmann.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.