Middle Kids: On My Knees

Middle_Kids_PC_Maclay_Heriot_interview_under_the_radar

On tämä Middle Kids ihmeellinen bändi, toukokuun 4. päivä julkaistavan albumin edellinen sinkku Mistake lähentelee jo pienen klassikon mittasuhteita, se on yhä yksi vuoden 2018 parhaista biiseistä ja hitto niin on tämä uusi sinkkukin aivan mieletön.

Tässä australialaisessa bändissä on jotain sellaista ajatomman klassista sointia ja biisinkirjoitustaitoa, että oksat pois. Jos loppu levykin on tälläistä, niin meillä on hyvät ystävät klassikkovaroituksen paikka.

On My Knees on hitti, jonka tahtiin tekee mieli pomppia kuin esimerkiksi parhaiden Smashing Pumpkins -biisien tai vähän salaa kuin Cranberriesin parhaiden tahtiin. Biisi alkaa hieman lainaille Kings Of Leonia, mutta tyylillä ja jatkuu sellaisena ysärihenkisenä alternative-hittinä että ou jee!

1 kommentti

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.