Interpol: Number 10

Interpol tekee elokuun 24. päivä julkaistavalla Marauder-albumillaan vahvasti paluuta uransa alkupuolen klassikkoaikoihin. Eilen julkaistu Number 10 rullaa vauhdikkaan rosoisesti, ilman turhaa kikkailua ja omaan bändisoittoonsa luottaen luodaan komeilla kitaroilla varustettu vastustamaton vaihtoehtorock-ralli.

Tulevan levyn on tuottanut indieveteraani Dave Fridmann (Flaming Lips, Mercury Rev, MGMT), jos on Paul Banksin laulu ja biisienkirjoitustyyli muistuttanut aiemminkin Bob Mouldia, niin nyt kuulostaa myös koko bändi ihanasti Hüsker Dülta, sehän ei ole huono juttu ollenkaan.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.