Georgia: About Work The Dancefloor

Vihdoin uutta Georgiaa! Marraskuun alussa julkaistu, Päivän Biisinäkin kuultu Started Out, on pikkuhiljaa kasvanut kansainväliseksi hitiksi valloittaen mainstream-radioiden soittolistat jopa meillä Suomessa ja varsinkin kotimaassaan Briteissä.

Started Outin menestyksen myötä parikymppisestä tuottaja-artistista on tullut kuuma nimi, joka esiintyy tulevana kesänä lähes kaikilla isoilla festivaaleilla Briteissa Glastonburysta Readingiin – ja mikä parasta – Georgia esiintyy kesäkuun 7. päivänä Helsingin Sideways-festareilla!

About Work The Dance Floor on kappaleena edeltäjäänsä hitusen purkkaisempi, mukavan kaihoisasti rullaava elektropop-kappale, joka tuo väistämättä mieleen Robynin, Roisin Murphyn, Annien ja jopa Kylien ja Madonnankin. Kyseessä on hieno kappale, joka toki nousee edeltäjäänsä nähden nopeasti hittilistoille, mutta ehkä pienen laskelmointinsa takia jää pikkaisen Started Outia etäisemmäksi.

Varmaa on, että käsi kädessä tätäkin helmeä tulemme ensi kesän Sidewaysissa tanssimaan!


Seuraa ja kuuntele päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssa ja Apple Musicissa.