Georgia: Started Out

Lontoolainen tuottaja/artisti Georgia tarjoilee harmaaseen marraskuuhun väriä rennon vastustamattomalls elektronisella klubipophelmellä. Started Out onnistuu hienon lohdullisella tyylillään olemaan täysin ajassa kiinni oleva urbaani helmi, mutta peilaamaan 80- ja 90-lukujen elektronisen klubimusiikin pioneerejen kaikuja.

Georgia jakoi lapsuudessaan makuuhuoneensa isänsä musiikkistudion kanssa ja siksi tälläkin kappaleella kuultavat analogiset rumpukoneet ja syntetisaattorit ovat selkeästi osa hänen dna:ta, Georgian isä on Neil Barnes legendaarisesta Leftfieldistä.

Started Out voi hyvinkin kasvaa vähän isommaksikin hitiksi, Georgian voi artistina ennustaa myös kasvattavan kuuluisuuttaan; tammikuussa hän kiertää Briteissä Junglen kanssa ja jotain yhteistä on tulossa myös Flaming Lipsin Wayne Coynen kanssa.