Sky Ferreira: Downhill Lullaby

Mieti The Cure, Hole, Velvet Underground ja Warpaint yhdessä haahuilemassa tyyylikkäästi, itsevarmana ja täysin ajassa vuodessa 2019. Downhill Lullaby on näyttelijänäkin kunnostautuneen (Twin Peaks, Baby Driver) Sky Ferreiran ensimmäinen uusi kappale yli viiteen vuoteen ja ensimmäinen maistiainen pitkään odotetulta kakkosalbumilta Masochism.

Downhill Lullabyllä Ferreira on työskennellyt yhdessä Twin Peaks -musiikkijehun Dean Hurleyn ja tanskalaisen viulustin Nils Gröndahlin kanssa ja lopputulos on lähellä maagista.

Vaikkei Sky Ferreira ole lähes kuuteen vuoteen ole julkaissut uutta omaa musiikkia, on tämä hänen toinen Päivän Biisinsä; muistamme hyvin Ferreiran vierailun Iceagen viimevuotisella rokkihelmellä Painkiller.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.