Lizzo: Tempo feat. Missy Elliott

Lizzoa kuumempaa ja mielenkiintoisempaa artistia ei maailmassa tällä hetkellä yksinkertaisesti ole, kaikki mitä Lizzo tekee on puhdasta kultaa ja sen ovat huomanneet kymmenet miljoonat muutkin.

Tempo on Lizzon neljäs Päivän Biisi, kesäkuussa 2018 rakastuimme järjettömän tyylikkääseen Girls-kappaleeseen, jossa vertailin Lizzoa jo Missy Elliottiin. Tammikuussa 2019 tuli nyt jo megahitiksi kasvanut Juice, jonka myötä julistin Lizzon olevan vuoden 2019 superstara. Helmikuussa Lizzo julkaisi mielettömän Cuz I Love Yousoulhelmen ja ilmoitti samalla julkaisevansa odotetun pitkäsoittonsa 19.4.

Tempolla Lizzo astuu estradille itsenä Missy Elliottin kanssa, sellaisella asenteella ja tyylikkyydellä, että maailma polvistuu edessä. Uhmaavan minimalistisella biitillä varustettu kappale ei kysele tai kumartele, se nousee samalle tasolle Missy Elliottin megaklassikoiden kanssa ja mikä tärkeintä Lizzo ei kopio tai matki Missy Elliottia vaan omalla loistokkudella muistuttaa Missy Elliottiakin siitä kuinka tämä homma tehtiinkään.

Ainoa miinus Lizzon menestyksessä on se, että sovittu Sideways-keikka peruttiin uusien kiireiden takia. Nyyh.


Seuraa ja kuuntele päivittäin päivittyvää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.