Lizzo: Cuz I Love You

Lizzo juhlistaa Päivän Biisit -hattutemppuaan käsittämättömän suurella biisillä, joka voi hyvinkin nostaa hänet artistina aivan uudelle tasolle, sinne himoittuun pääsarjaan. Cuz I Love You on jättimäisen suuri, sielukas ja megahitti, sellainen Amy Winehouse, Aretha Franklin, Florence + the Machine, Tina Turner, Karen O -tasoinen helmi.

Päivän Biiseissa hehkutimme Lizzoa ensimmäisen kerran kesäkuussa 2018, jolloin mieletön ESG/Prince/Missy Elliott -tyylinen Boys loksautti leuat auki. Tammikuun 4. päivä Lizzo pisti astetta paremmaksi feel good -hitillään Juice ja tämän kolmannen helmen myötä tuntuu Lizzolla olevan enää vain taivas kattona.

Uuden singlen myötä Lizzo ilmoitti myös päivämäärän major label -debytilleen Cuz I Love You, merkitkää kalentereihinne 19.4.2019, tuleva albumi saattaa hyvinkin olla yksi koko vuoden merkittävimmistä levyistä!

Viime vuonna Lizzo kierteli mm. HAIMin ja Florence + the Machinen kanssa, tänä vuonna on luvassa Lollapaloozaa, ensimmäistä omaa isoa kiertuettaan. Lizzo saapuu uransa merkittävämmässä kohdassa myös onneksi Suomeen, kesäkuussa Sidewaysissä näemme yhden tulevan kesän odotetuimmista festarikeikoista!


Seuraa ja kuuntele päivittäin päivittyvää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssa ja Apple Musicissa.