Theophilus London: Only You (feat. Tame Impala)

On suorastaan ihanaa saada marraskuun arjen taaperrukseem väriä tälläisestä haikeasta elektronisesta diskopop-mukavuudesta, josta Tame Impalan mukana olon avituksella on tulossa ihan kansainvälinen Espresso House/Starbucks -minihitti. Ihanaa on myös se, että monet meistä kaivautuvat biisin myötä kulttuurimatkalle 80-luvun Nigerian yökerhoihin, Only Youn levytti alunperin Lagosia öisin tanssittanut Steve Monite vuonna 1984.

Newyorkilainen 80-luvun elektroniseen diskoon rakastunut räppäri/laulaja Theophilus London on noussut monien kiinnostuksen kohteeksi yhteistyöstään Tame Impala -nero Kevin Parkerin kanssa, Only You on Theo Impala -nimelläkin esiintyneen parivaljakon ensimmäinen, muttei viimeinen, tuotos. Ihanaa!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.