Public Practice: Foundation

Hitto miten tuoreen kuuloista ja historiansa tuntevaa, hitusen vinksahtanutta, mutta päättäväisesti mukaansa tempaavaa musiikkia! 2000-luvun tylyä indietä, 80-luvun post punkia, 90-luvun riot grrrl -viboja ja ehkäpä tulevaisuuden 2020-tyylitajua ja sopiva määrä heleyttä.

Ajattele Talking Heads, Scritti Politti, Bikini Kill, Chicks On Speed ja The Strokes yhdessä perinteisellä käsityöläismenetelmillä treenikämpillä hiottuna ja toteutettuna, mutta tyylillä hieman edellä aikaansa.

Newyorkilainen Public Practice on hiljalleen niittänyt mainetta amerikkalaiselka indie-kentällä ja hehkutus kiihtynee vain lisää, Päivän biisinä kuultava, alunperin jo syyskuussa julkaistu, Foundation on viime perjantaina 26.10. julkaistun debyytti-ep:n Distance is a Mirror kantava voima.

Public Practice saattaa hyvinkin olla juuri sellainen yhtye, jonka kaltaisia tarvitsemme lisää tähän maailmaan juuri nyt; tarpeeksi tyly, tarpeeksi historiansa tunteva, tarpeeksi omaan juttuunsa fokusoiva ja tarpeeksi eteenpäin katsova.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.