boygenius: Bite the Hand

Pari kuukautta sitten Päivän biiseissäkin hehkutetun ”superyhtye” boygeniuksen odotettu debyytti-ep julkaistiin viime perjantaina ja enemmän kuin oikeutetusti ylistämme yhtyettä lisää uuden Päivän biisin muodossa.

Maineikkaalle Matador-yhtiölle levyttävän boygeniuksen muodostavat laulaja-lauluntekijät Julien Baker, Phoebe Bridgers ja Lucy Dacus, kaikki arvostettuja sooloartistejakin.

boygeniuksessa on jotain suurempaa maagisuutta kuin suurimmassa osassa nykypäivän indieartisteista, tiedättekö sellaista kuin vaikka Holessa, Nirvanassa ja Cranberriesissä oli aikoinaan, nämä naiset eivät tosin ole niin vihaisia kuin grunge-jumalat tai niin stadionia kuin 90-luvun muut superyhtyeet, mutta yhtä nerokkaita ja ehkäpä paljon viisaampiakin he ovat. boygeniuksen nerokkuus on huomattu varsinkin Amerikassa, missä kriitiikot ylistävät heitä kilpaa ja areenat kasvavat koko ajan.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.