Robyn: Between the Lines

Nythän taisi käydä niin, että Robynin eilen julkaistu Honey on yksi koko vuoden 2018 parhaista albumeista, Päivän biisinä kuultu Honey ja sitä edeltänyt Missing U lupailivat kyllä hyvää, mutta albumin nerous ylittää kyllä kaikki odotukset!

Päivän biisinä kuullaan tyylikkään minimalistisesti (deep) housahtava pophelmi Between the Lines, joka tavallaan antaa hyvän kuvan koko albumista; Honeyllä Robyn onnistuu olemaan samalla rento, lämmin, haikea, edelläkävijä sekä minimaaalisen klubimusiikin ja popin täydellisesti hyppysissään pitävä nero.

Honey on Robynin ensimmäinen levy kahdeksaan vuoteen, se on levy jolla hän onnistuu kiteyttämään henkilökohtaisen elämänsä kolhut ja huolet ja se on varsinkin levy, jolla Robyn asemoi itsensä täysin kaiken muun pop-musiikin yläpuolelle näyttäen suunnan tulevaisuudelle. Honey on elektronisen popmusiikin mestariteos.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.