New Silver Girl: Alms

Olli Happosen New Silver Girl juhlii debyyttialbuminsa julkaisua Päivän biisit -haatutempulla. New Silver Girl -levyn tuottajana toimii mm. The Strokesin legendaarisen Is This It -levyn tuottanut Gordon Raphael.

Päivän biisinä kuultava Alms esittelee albumin herkempää puolta leppoisasti rokaten ja rullaten. Jos Starlight City oli kuin sekoitus Hurriganesia, Booker T & The MG’siä ja The Jesus and Mary Chainia ja Phantom Ride 22-Pistepirkkoa, Sonic Youthia ja Yo La Tengoa, niin Alms tuo soppaan mukaan vielä kotimaisen autotallirockin sankarit Jolly Jumpersin.

Näistä ihanien artistien vaikutteista syntyy hienosti omalla polullaan tallaava albumi, joka ei kumartele tai kosiskele ketään. New Silver Girl tarjoilee kaiken muovisuuden keskelle mukavan epävireisesti herkkää, rokkaavaa ja primitiivistä indierockia!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.