Robyn: Honey

Ruotsin pop-kuninkaallinen Robyn palaa tämän uuden Honey-singlen myötä rytinällä parrasvaloihin ja saattaa kasvaa jopa yhdeksi aikamme arvostetuimmista artisteista elektronisen popin saralla (monelle hän sitä jo on toki).

Honey on toinen singlelohkaisu tulevalta Honey-pitkäsoitolta ja mieletön single onkin. Biisi on lähestulkoon täydellinen melankolinen diskohitti, Robyn osaa asemoida itsenäsä muotivirtausten yläpuolelle, ollen samalla mainstream-popin ja vaihtoehtoisen elektronisen musiikin edelläkävijä. Robyn on toisaalta kuin Madonna tai Kylie kulta-aikana ja toisaalta taas kuin Röyksopp tai Knife popeimmillaan.

Lokakuun 26. julkaistava Honey on vasta Robynin toinen pitkäsoitto tällä vuosikymmenellä, vuonna 2010 julkaistu Body Talk oli valtava menestys. Menestys toi mainetta ja mammonaa, mutta menestyksen ohella Robyn myös masentui; pitkä parisuhde loppui, ystävä kuoli ja 40 vuoden ikä lähestyi. Syvissä kuopissa käynyt artisti nousi terapian kautta ja sai jälleen otteen elämästä, vanha parisuhde pelastui ja arvokkaita kokemuksia rikkaampana hän on jälleen valmis maailmalle.

Robyn on täällä taas, ehkä parempana kuin koskaan!

p.s. Varhainen versio tästä biisistä kuultiin puolitoista vuotta sitten Girls-sarjassa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.