Toro y Moi: Freelance

Joskus viime vuosikymmenen vaihteessa musanörtit vouhkasivat chillwave-genrestä siihen tahtiin, että pää meinasi tavallisella popparilla räjähtää. Muodikkaiden uusien musiikkigenrejen ja niiden muodikkaiden ala- ja mikrogenrejen vouhkaaminen aiheuttaa nimittäin näppylöitä ja hienot artistit saattavat hautautua puritaanihötön alle. Chillwave-nipussa oli tietenkin myös liuta oikeasti hyviä artisteja ja yksi niistä oli rennon letkeä poppari Toro y Moi.

Freelance on kepoisalla r&b-viballa rullaava elektropoppiralli, joka erottuu samanlaisella tavalla massasta kuin vaikka Röyksopp. Toro y Moi osaa olla samaan aikaan turhanpäiväinen, mutta myös juuri oikean verran vastustamattoman sielukas, se on suuri taitolaji.

Freelance on ensimmäinen maistiainen tammikuun 18. julkaistavalta Outer Peace -levyltä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.