The Good, The Bad & The Queen: Merrie Land

Superbändien superbändi palaa 11 vuotta debyyttialbuminsa jälkeen juuri sellaisena kuin pitikin. Blur- ja Gorillaz-nero Damon Albarn, The Clash -yhtyeen basisti Paul Simonon, Fela Kutin yhtyeessä afrobeatin luonut rumpalilegenda Tony Allen ja Verve-yhtyeen kitaristi Simon Tong ovat yhdessä jälleen!

Haikeasti rullaava Merrie Land on nimiraita ja ensimmäinen maistiainen 16. marraskuuta julkaistavalta kakkosalbumilta, jonka tuottajana toimii itse Tony Visconti (David Bowie, Morrissey…). Kappale ja tuleva albumi käsittelee sekavassa tilassa olevaa Britanniaa, kuin melankolisesti vilkuttaen hyvästejä muulle Euroopalle ja maailmalle.

Tervetuloa takaisin superyhtyeiden superyhtye!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.