Tiny Ruins: Olympic Girls

Uusiseelantilainen Tiny Ruins on minulle täysin uusi tuttavuus, vaikka taiteilijanimen takaa löytyvä singer/songwriter Hollie Fullbrook on julkaissut jo kaksi pitkäsoittoa ja nipun ep-levyjä, onpa itse David Lynchkin tuottanut hänen musiikkiaan.

Olympic Girl on tyylikkäästi folkahtava nimiraita helmikuussa julkaistavalta kolmosalbumilta. Kappale on sen verran sielukas, ajaton ja vakuuttava, että on helppo ennustaa vähintään kymmenien tai satojen tuhansien muidenkin musadiggareiden löytävän tämän hienon artistin ensi kertaa.

Fullbrook levyttää Australialassa Courtney Barnettin Milk! –levy-yhtiölle ja hän on kovaa vauhtia nousemassa sinne laajaan ja vakuuttavaan Australiasta ja Uudesta Seelannista tulevien uusien artistien vahvaan eturintamaan.

Tiny Ruinsia voi suositella kaikille klassisten laulaja-lauluntekijöiden ystäville ja toki myös esimerkiksi kaikki First Aid Kitin ystävät saattavat löytää lisää syvyyttä elämäänsä, suosittelen lämmöllä.