Tiny Ruins: Olympic Girls

Uusiseelantilainen Tiny Ruins on minulle täysin uusi tuttavuus, vaikka taiteilijanimen takaa löytyvä singer/songwriter Hollie Fullbrook on julkaissut jo kaksi pitkäsoittoa ja nipun ep-levyjä, onpa itse David Lynchkin tuottanut hänen musiikkiaan.

Olympic Girl on tyylikkäästi folkahtava nimiraita helmikuussa julkaistavalta kolmosalbumilta. Kappale on sen verran sielukas, ajaton ja vakuuttava, että on helppo ennustaa vähintään kymmenien tai satojen tuhansien muidenkin musadiggareiden löytävän tämän hienon artistin ensi kertaa.

Fullbrook levyttää Australialassa Courtney Barnettin Milk! –levy-yhtiölle ja hän on kovaa vauhtia nousemassa sinne laajaan ja vakuuttavaan Australiasta ja Uudesta Seelannista tulevien uusien artistien vahvaan eturintamaan.

Tiny Ruinsia voi suositella kaikille klassisten laulaja-lauluntekijöiden ystäville ja toki myös esimerkiksi kaikki First Aid Kitin ystävät saattavat löytää lisää syvyyttä elämäänsä, suosittelen lämmöllä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.