Kiran Leonard: Paralysed Force

Kiran Leonard on 22-vuotias manchesterilainen artisti, jonka uusi Western Culture -albumi saattaa hyvinkin nousta monilla vuoden parhaiden levyjen joukkoon. Monipuolinen albumi on kerännyt jo Brriteissä mukavaa ylistystä, mm. The Guardian hehkutti sitä kovaa neljön tähden arviossaan.

Leonard Päivän biisinä kuultavassa Paralysed Force -kappaleessaan yhdistämään ihanan tuoreella tapaa Manchesterin klassikkoaineksia à la Morrissey ja The Smiths, amerikkalaista indie-neroutta à la Sonic Youth ja Nick Caven maagista tulkintaa. Tuosta ei paljon vertaukset parane, aloitetaan sius viikko vakuuttumalla tästä hienosta biisistä ja artistista.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.