Kynnet: Mitä muuta

Kynnet on ollut muutaman vuoden ehdoton lempiyhtyeeni tuoreista suomalaisista yhtyeistä ja viime aikoina bändi on alkanut korjaamaan kovan duunin hedelmiä nousemalla yhdeksi koko maan hehkutetuimmista ränttätänttä-yhtyeistä, ja se on parasta!

Kynnet julkaisi tänään uuden Vähät välittää -levynsä ja pitäähän sieltä tuoreeltaan napsia uusi Päivän biisi, tottahan toki. Levyn ensimmäinen single Raaputa kaljatuoppiin oli kunnon Päivän biisi -hitti pari kuukautta sitten.

Uudella levyllä Kynnet kaahaa samalla hituisen Suomi-rokimmin ja Pavement-tyylisesti äkkivääremmin – kaasu on pohjassa, mutta se alkuajan primitiivisyys jää ehkä pienten kikkailujen alle, luonnollista evoluutiota.

Mitä muuta on uuden levyn yksi ehdottomista helmistä ja se kuulostaa tältä:

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.