Jaakko Eino Kalevi: This World

Suomalainen ihana erikoisuus, Dominon (Arctic Monkeys, Anna Calvi yms.) alamerkille Weird Wordille levyttävä Jaakko Eino Kalevi tekee mielenkiintoista kansainvälistä uraa. Vastikään Talking Heads -legenda David Byrnen levyllä mukana ollut entinen ratikkakuski julkaisi eilen perjantaina tyylikkään Out of Touch -levyn ja siitä Päivän biisinä kuullaan levyn kolmas single This World.

Jaakko Eino Kalevi svengaa haikeasti omalaatuisen suomalaisella tyylillään, aamuaurinko paistaa sumun takaa ja vaikka vakavia ollaankin, jollain on lämpimän positiivinen virne naamassa. Toivoa, lämpöä ja svengiä melankolisella Suomi-viballa ja maailman isoille indiekentille tehtynä.

Täydellisessä maailmassa Jaakko Eino Kalevi esiintyisi Linnan juhlissa, mutta Suomessa hän on marginaalia, kauhean kauaksi Presidentin linnasta ei kuitenkaan tarvitse kävellä nähdäkseen tätä hienoa artistia, Jaakko Eino Kalevin esiintyy keskiviikkona 24.10. Senaatin torin laidan uudessa Sofia Future Farmissa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.