The Holy: 20Xx Tomorrow

Harva suomalainen yhtye on samalla keikkamyyjällä mm. Coldplayn ja Gorillazin kanssa, mutta helsinkiläinen The Holy on, enkä ihmettele yhtään. Bändi on yksi vakuuttavimmista suomalaisista kitaravetoisia yhtyeistä ehkä koskaan.

Hitaasti ja varmasti kokemusta kartuttanut yhtye on vakuuttanut biiseillään monet ja loput sitten käsittämättömän komeasti ja lujaa soivilla keikoillaan.

Tänään perjantaina The Holy julkaisi pitkään odotetun debyyttialbuminsa Daughter ja se on levy, jota ei missään nimessä kannata missata. Maailmanluokan areena-indietä, suomalaista kaihoa, nuorta elämänhalua, saumattoman vakuuttavaa bändisoittoa ja ajassa kiinni olevaa (muodikasta) tyyliä.

Albumin tekstit kertovat vokalisti/säveltäjä Eetu Henrik Iivarin kasvutarinan lama-ajan Suomessa, pienessä pohjoisessa kylässä. ”Rikkinäisen perheen kasvatti navigoi ajan sosiaalisten ongelmien keskellä yrittäen löytää paikkansa osana isompaa yhteisöä ilman lupausta, että se olisi vaivan arvoista, tai edes tärkeää”.

Tunnelmallinen ja koskettavan kaunis 20Xx Tomorrow on jo levyn kolmas Päivän biisi, onnittelemme The Holya siis debyyttialbumin julkaisun lisäksi myös Päivän biisit -hattutempusta.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.