Adrianne Lenker: symbol

Riisutun hauras ja kaunis indiefolk-helmi laulaja-lauluntekijä Adrianne Lenkeriltä. Big Thief -yhtyeestä tuttu Lenker julkaisee lokakuun alussa toisen sooloalbuminsa abysskiss ja oi, miten hienolta se kuulostaa.

Päivän biisinä kuultava symbol on kuin sekoitus Elliott Smithia ja Juliana Hatfilediä, molemmat indie-tunnelmoinnin neroja. Lenkeriltä löytyy sielua, tyylitajua ja herkkyyttä juuri oikealla kombolla. Tulevasta levystä saattaa tulla pimenevien syys- ja talvi-iltojen ihana villasukkalevy.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.