Ruusut: 555 feat. Paperi T

No nyt toimii! Reilun kuuden minuutin hiipivän hidas taidepoppipläjäys Ruusuilta. Aikas varman päälle hitti tämä 555: Ringa Mannerin haaveilevan kaunista laulua, vähän Röyksopp meets Knife meets PMMP -balladia, Paperi T mukaan tarpeeksi myöhäisessä vaiheessa tyylillä ja loppuun ihanan haaveilevat jumitukset.

555 on Ruusujen neljäs single ja toinen Päivän biisi. bändi on parhaimmillaan erinomainen, heikoimmillaankin hyvä. Rohkea ja monipuolinen bändi, joka pienellä hiomisella ja rosolla saattaa nousta maailman maineeseen.

Flow’ssa nähdään keikalla!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.