Amber Arcades: Where Did You Go

Ah miten ihanan letkeä feel good -indiepoppis hollantilaiselta Amber Arcadesilta. Biisi on kuin melkein täydellinen sekoitu Sheryl Crow’n All I Wanna Dota ja maailman parasta Juliana Hatfieldin kulta-aikaa, biisin rentous ja ajattomuus on yksinkertaisesti mukaansa tempaavaa!

Amber Arcades eli Annelotte de Graaf on maineikkaalle Heavenly Recordingsille levyttävä laulaja-lauluntekijä, jonka toinen pitkäsoitto European Heartbreak julkaistaan syyskuun 28. päivä. Amber Arcadesin vuoden 2016 debyyttialbumi oli pieni indie-hehkutus ja tulevasta levystä näyttäisi tulevan vieläkin isompi.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.