Ruusut: Glitchit

ruusut_01_norm_bw-800x533

Kotimaisia vaihtoehtopoppareita, entisiä punkkareita, rokkareita, elektronisen musiikin taitajia yhdessä uudessa poppiprojektissa. Glitchit on bändin toinen sinkku ja onhan tämä kyllä jollain perverssillä tavalla erittäinkin kova, Lyhyesti Ruusut kuulostaa siltä kuin PMMP, Scandinavian Music Group ja Regina tekisivät yhdessä musaa 90-luvun pietarilaisessa boheemikellarissa paikallisiin yöbileisiin, jossa tärkeää on popmelodioiden lisäksi vauhti ja muoviset lelusyntikat – tämä kaikki siis positiivisina kuvina kerrottuna. Ruusut tekee musiikkia, jota voi helposti tehdä liikaa huuli poskella ja myötähäpeää kuulijassa aiheuttaen. Ruusut kuitenkin onnistuu olemaan vakavasti kuulijansa ja itsensä ottava yhtye ja on toisella singlellään jo kepoisasti heiluttelemassa mittareiden nero-lukemia.

Ruusut-yhtyeen jäsenet ovat tuttuja muun muassa yhtyeistä The Hearing, Disco Ensemble, Cityman ja Pintandwefall, eli kokemusta ja visiota löytyy. Ruusut on jotenkin sekopäisen ihana bändi.

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.