Phosphorescent: New Birth In New England

Ota ripaus Paul Simonin Gracelandia, J. Karjalaisen Väinöä, Vampire Weekendin Cape Cod Kwassa Kwassaa, Dire Straitsin Romeo and Julietia ja mausta se Whitney Houstonin I Wanna Dance With Somebodya mukailevalla riffillä, samalla kun asetut puolisosi kanssa perustamaan perhettä ja muutat New Yorkin humusta Nashvilleen. Tässä täydellinen ohje feel good -helmelle New Birth In New England!

New Birth In New England on esimakua Matthew Houckin alias Phosphorescentin lokakuun 9. päivä julkaistavalta C’est La Vie -albumilta. Siitä edellisestä, mestarillisesta Muchacho-levystä onkin vierähtänyt jo viisi vuotta. Muchacho oli minun ja monien muidenkin mielestä yksi julkaisuvuotensa parhaita albumeita, itse soitin Ride On/Right On -kappaletta Radio Helsingissä sellaisella tahdilla, että huh!

Tervetuloa takaisin Phosphorescent!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.