Phosphorescent: New Birth In New England

Scroll down to content

Ota ripaus Paul Simonin Gracelandia, J. Karjalaisen Väinöä, Vampire Weekendin Cape Cod Kwassa Kwassaa, Dire Straitsin Romeo and Julietia ja mausta se Whitney Houstonin I Wanna Dance With Somebodya mukailevalla riffillä, samalla kun asetut puolisosi kanssa perustamaan perhettä ja muutat New Yorkin humusta Nashvilleen. Tässä täydellinen ohje feel good -helmelle New Birth In New England!

New Birth In New England on esimakua Matthew Houckin alias Phosphorescentin lokakuun 9. päivä julkaistavalta C’est La Vie -albumilta. Siitä edellisestä, mestarillisesta Muchacho-levystä onkin vierähtänyt jo viisi vuotta. Muchacho oli minun ja monien muidenkin mielestä yksi julkaisuvuotensa parhaita albumeita, itse soitin Ride On/Right On -kappaletta Radio Helsingissä sellaisella tahdilla, että huh!

Tervetuloa takaisin Phosphorescent!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.