Slaves: Chokehold

Nyt rytisee! Englantilaisen punk-duo Slavesin uusi sinkku on vastustamattoman lumoava renkutus, jossa voi kuulla viboja Hivesin kulta-ajasta, Blurin Song #2:sta ja Arctic Monkeysin alkuajoista – eli räkää, punkkia, brittipoppia, lad-menoa ja energistä riffittelyä.

Chokehold on toinen single elokuun 17. päivä julkaistavalta kolmosalbumilta Acts of Fear and Love. Bändin kaksi edellistä ovat menestyneet, ainakin Briteissä, varsin mainiosti, merkit kolmosalbumin noususta pieneksi tai vähän isommaksikin hitiksi ovat ilmassa.

Urpolla videolla vierailee muuten mainio nippu pieniä ja isoja indiestarba-rumpaleita: Ben Thatcher (Royal Blood), Joel Amey (Wolf Alice), Dom Boyce (Peace), Sam Doyle (Maccabees), Amber Grimbergen (HINDS) ja Dave Rowntree (Blur).

Mainio renkutus!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.