RVG: Heart Paste

Kaksi kuukautta sitten polvistuimme tämän australialaisen ihanuuden eteen, kun se julkaisi A Quality of Mercy -kappaleen esimakuna viime viikolla vihdoin julkaistulta samannimiseltä pitkäsoitolta. Tänään toteamme, että RVG taisi julkaista juuri yhden koko vuoden 2018 parhaista albumeista!

Päivän biisinä kuullaan ihanasti Curen Friday I’m In Love -maisemissa seilaava Heart Paste, kappale joka samalla nousee korkealle Kesähitit 2018 -soittolistalla.

RVG:ssä tuntuu olevan täysin omassa kastissaan nykypäivän musiikkikentällä; bändi huokuu Australian klassista alternativerock-viisautta, siinä samaa ajattomuutta kuin Patti Smithissa, Curessa, Soft Boysissa, The Go-Betweensissä, Elvis Costellossa ja muissa vaihtoehtoisen musiikin mestareissa. Vaikka RVG kuulostaa tutulya, on se silti enemmän oma itsensä ja tässä päivässä täysin omassa kastissa fiilistelevä erinomaisuus.

Yksi juttu minua vaivaa niin pirusti: mikä muu biisi kuin Curen Friday I’m In Love tästä Heart Pastesta tulee mieleen? Kohdassa 1.24 biisiä kuultava taustahaikuilu on sekin nerokkaasti jostain lainattu, mutta keneltä? Auttakaa!

(Nyt se ratkes, huh! Hidden Cameras ja Ban Marriage)

p.s. Jos rakastut tähän biisiin, niin se löytyy Fat Possumin julkaiseman debyyttialbumin lisäksi, ihan alunperin RVG:n ekan vinyylisinkun b-puolelta.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.