RVG: A Quality Of Mercy

Australiassa tapahtuu hienoja juttuja, eilen fiilistelin Päivän biiseissä toistamiseen Courtney Barnettiä ja tänään lähestulkoon polvistumme Fat Possumille signatun RVG:n eteen! Tänä vuonna olen mennyt kahdesti myös Rolling Blackouts Coastal Feveristä ja Middle Kidsistä pähkinöiksi, kumpainenkin uusia australialaisia indierock-helmiä.

RVG (eli Romy Vager Group) ammentaa Patti Smithin ja Televisionin kaltaisilta neroilta omalla minimalistisella ja Australian vaihtoehtorockin historian tuntevalla tyylitajullaan. Ihan helvetin hieno biisi!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.