Our Girl: Our Girl

Tälläistä on mielestäni vuoden 2018 indierock lähes parhaimmillaan: nuorta vimmaa ja viattomuutta, isoja kitaroita, ihania popmelodioita ja sitä 90-luvulta tuttua ”ei kiinnosta vittuakaan mitä muut ajattelee, me tehään sitä mistä diggaillaan” -asennetta.

Our Girl on Brightonista Lontooseen asettunut trio, joka kotikaupunkinsa viriilissä ja kuplivassa skenessä on ihastuttanut jo pari vuotta. pitkään odotettua debyyttiään he ovat työstäneet The Coral -yhtyeen Bill Ryder-Jonesin kanssa, joka tunnetaan nykyään sooloartistina ja mm. Last Shadow Puppetsin ja Arctic Monkeysin vierailevana kitaristina.

Our Girlin debyyttialbumi Stranger Today julkaistaan elokuun 17. päivä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.