Emma Louise: Wish You Well

Erinomainen tärppi esimerkiksi The Jayhawaksin, Father John Mistyn ja Ryan Adamsin kaltaisten vaihtoehtoisesta coutnrystä ammentavien artistien ystäville.

Australialainen laulaja-lauluntekijä Emma Louise tekee uudella Wish You Well -singlellään ja tulevalla albumillaan rohkean tempun, laatumies Jesso Tobias Jr:n kanssa (Adele, Florence & the Machine..) yhdessä tehdyllä levyllä Emma Louisen ääni madallettu astetta maskuliinisemmaksi – saattaa kuulostaa pelottavalta, mutta toimii!

Ennen kauniin heleästä lauluäänestä tunnettu Emma Louise oli vuosia mutustellut ajatusta itsestään laulamassa matalammalta, kuultuaan jo ensimmäisen levyn miksauksissa lauluääntään hidastettuna,. Itse hän käyttää uudesta alter egostaan nimeä Joseph.

Wish You Well on erittäin kaunis ja komean jylhä vaihtoehto-countrystä ammentava kappale, jolla on hyvät mahdollisuuden nousta pieneksi anthemiksikin. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan syksyllä julkaistavaa uutta albumia.

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.