Jim James: You Get To Rome

Kiinnittäkää turvavyönne, pitäkää lujaa kiinni, kohta tulee halosta päähän! Jim James on nero, hän on tekee soolona ja My Morning Jacket –yhtyeensä kanssa parhaimmillaan elämää suurempaa musiikkia. Tuoreella Uniform Distortion levyllä James lataa rosoisella treenikämppäsoundilla kaasu pohjassa sellaiset riffittelyt päin naamaa, että huhhuh!

Tässä mikroaaltouunisoundien maailmassa, tälläinen raaka ja rosoinen rokkimeno on taivaallisen virkistävää, Jim James pitää hauskaa, mutta lataa bändeineen suoraan sydämestä sellaisella otteella, että Neil Young & The Crazy Horsekin  kumartavat syvään.

Tälläistä on rock parhaimmillaan!

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.