Buddy: Trouble On Central

Täydellisesti rullaava feel good r&b-hitti componilaisartisti Buddyltä, joka etsii biisillä ulospääsyä arjestaan. Chevrolet ylikuumeni, ei ole varaa vuokra-autoon ja keskustaan pitää matkustaa läävällä metrolinjalla. Lauryn Hill soi korvalapuissa ja vaikka välistä tuntuu, että sitä on hyvä vain hankkiutumaan ongelmiin, niin toivo ja unelmat ulospääsystä ja paremmasta arjesta elävät kirkkaina.

Buddy on nousemassa tämän Trouble on Centralin ja aikasempien sinkkujensa myötä mukavaa vauhti kohti suurempaa tähteyttä; RCA:lle levyttävän artistin tulevasta debyyttialbumista voi nousta vaikka kuinka iso hitti, Buddyn taidossa yhdistaa tavallisen arjen tallaaja fiiliksiä ajattomasti rullaavaan rnb/hiphop-menoon on jotain suurta.

Ehdoton biisi myös Kesähitit 2018 -soittolistalle.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.