Joe Strummer & The Mescaleros: London is Burning

The Clash -legenda Joe Strummerilta (1952-2002) julkaistaa syyskuun 28. päivä kattava ja erittäin herkullinen ”Joe Strummer 001” -kokoelmapaketti, joka kattaa yhteen Strummerin kaiken The Clashin ulkopuolella tekemän tuptannon. Boksi sisältää herkullista materiaalia 101ersiltä, Joe Strummer & The Mescalerosilta, Strummerin soundtrack-helmiä (Mika Kaurismäen I Hired a Contract Killerin Burning Lights tietenkin mukana) ja paljon muita remasteroituja aikasemmin julkaisemattomia ja julkaistuja herkkuja.

Strummerin kuoltua selvisi, että hän oli pitänyt mielettömiä arkistoja kaikesta tuotannostaan. Strummerin leski Lucinda Mellor ja mm. The Clashin Soundsystem-boxin ja Black Market Clash -näyttelyyn vahvasti osallistunut Robert Gordon McHarg III ovat käyneet arkistoja huolella läpi ja luvassa on suuria herkkuja!

Päivän biisinä kuullaan ensimmäinen maistiainen Joe Strummer 001 -boksilta, aikaisemmin julkaisematon London Is Burning vuodelta 2002. Kappale on varhainen versio Streetcore-levyn (2003) Burning Streets -kappaleesta, Strummer teki kappaleen alunperin nimellä Fire Fighting Street lakkoilevien palomiesten tukikeikalle, joka jäi hänen viimeiseksi keikakseen.

London Is Burning on muistutus Joe Strummerin suuruudesta, liian aikaisin kuolleella legendalla olisi ollut maailmalle vielä paljon annettavaa.

Tähän vielä ilmainen mainos ja linkki ennakkotilaamaan tuo boxi.

London is Burning Apple Musicissa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.