King Princess: Upper West Side

discover-king-princess-and-her-mellow-pop-hit-1950-01

Upper West Side on tyylikäs biisi 19-vuotiaan brooklyniläisen laulaja-tuottaja-lauluntekijän King Princessin uunituoreelta ja suuresti odotetulta debyytti-ep:ltä Make My Bed.

King Princess sai uralleen alkuvuodesta aivan mielettömän rakettimaisen alun, kun hittipoppari Harry Styles hehkutti hänen debyyttisingleä 1950 sadoille miljoonille seuraajilleen, Styles oli kuullut King Princessistä huipputuottaja Mark Ronsonilta, joka julkaisi omalla Zelig Recordingsillaan tämän King Princessin debyytti-ep:n. Pelkkä hehkutus ja hypetys ei tietenkään tee hittiä, vaan  King Princess kantaa kaiken omillaan vakuuttavasti.

Upper West Side on tyylikäs, hitusen fuck off -asenteella tehty, tummasävytteinen pop-helmi, joka seilailee hieman samoissa maisemissa kuin Lorde, Lykke Li, Interpol ja St. Vincent parhaimmillaan. 1950 hitin jälkeen olisi voinut olettaa, että tämä ep ylituotetaan Mark Ronsonin toimesta, mutta kattia kanssa! King Princess on tuottanut levyn itse, ja se toimii! Hienon riisuttua bändisoittoa, asenteella ja tyylillä! Ei siitä kauaa ole, kun hehkutimme taivaisiin King Princessin remixiä Perfume Geniuksen Run Me Through -kappaleesta.

King Princess on ehdottomasti yksi vuoden 2018 debyyttiartisteista.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.