Perfume Genius: Run Me Through (King Princess Remix)

58d140bd09ee4-2fb9cd75-98fd-4d61-bb9f-ff062f369d6d

Amerikkalaisen taidetunnelmoijan Perfume Geniuksen viimevuotinen levy No Spape oli arvostelumenestys ja ansaitsi jopa Grammy-ehdokkuudenkin. No Spape -levystä julkaistaan ensi viikolla mielenkiintoinen remix-ep Reshaped, jolta löytyy tämäkin järisyttävän lumoava King Princessin remixaus Run Me Through -kappaleesta, jonka alkuperäinen versio sisältää melkein vain Perfume Geniuksen äänen ja wurlizer-tyyliset koskettimet.

King Princess on tehnyt kauniista kappaleesta jopa alkuperäistä paremman, mieleen tulee UNKLEn legendaarinen Psyence Fiction ja sillä Thom Yorken laulama Rabbit In Your Headlights -hitti. Jotain Massive Attackia ja My Morning Jacketin Jim Jamesia tässä kappaleessa ja remixissä myös on.

King Princess on nuori artisti Brooklynistä, joka aikaisemmin tänä vuonna sai pienen hypen aikaan debyyttisinglellään 1950, kun Harry Styles fiilisteli kappaletta Twitterissä. Tämän remixin ansiosta jotenkin tuntuu siltä, että King Princessistä tullaan kuulemaan vielä paljon, niin suurta neroutta on ilmassa.

Perfume Geniuksen tulevalle remix-levylle versioita ovat tehneet myös Mura Masa, Laurel Halo, Jam City, Blake Mills ja mmph.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.