Tuomas Palonen: Hiljainen soutaja

Tässäpä ihana, erikoinen, halaava ja kaunis juhannusbiisi. Tuomas Palonen julkaisi tovi sitten kalevalalaista folkia täynnä olevan sooloalbumin, Helsingin Sanomien pelottavan herkäksi hehkuttama levy voisi hyvin olla kadonnut Love Records -outous.

Hiljainen soutaja on yksi levyn kauneimmista kappaleista, jossa kansanmusiikkiperinteet, pieni psykedelia ja Palosen omanlainen indie-vinksahtaneisuus yhdistyvät siihen malliin, että BBC:lläkin ollaan huomattu. BBC:n lisäksi legendaarisen Stones Throw -levy-yhtiön ja sen alamerkki Now-Again -pomo Egon on hehkutellut Palosen ”ancient folk” -menoa. Ehkäpä mm. Cosmobile- ja Kaveri Special -yhtyeissä vaikuttanut Palonen soutaa hiljaa kohti maailmanlaajuista kulttimainetta.

Näin juhannuksena tämä on täydellinen kappale!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.