Tässäpä ihana, erikoinen, halaava ja kaunis juhannusbiisi. Tuomas Palonen julkaisi tovi sitten kalevalalaista folkia täynnä olevan sooloalbumin, Helsingin Sanomien pelottavan herkäksi hehkuttama levy voisi hyvin olla kadonnut Love Records -outous.

Hiljainen soutaja on yksi levyn kauneimmista kappaleista, jossa kansanmusiikkiperinteet, pieni psykedelia ja Palosen omanlainen indie-vinksahtaneisuus yhdistyvät siihen malliin, että BBC:lläkin ollaan huomattu. BBC:n lisäksi legendaarisen Stones Throw -levy-yhtiön ja sen alamerkki Now-Again -pomo Egon on hehkutellut Palosen ”ancient folk” -menoa. Ehkäpä mm. Cosmobile- ja Kaveri Special -yhtyeissä vaikuttanut Palonen soutaa hiljaa kohti maailmanlaajuista kulttimainetta.

Näin juhannuksena tämä on täydellinen kappale!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.