Paul McCartney: I Don’t Know

Paul McCartney julkaisi keskiviikkona kaksi mieletöntä makupalaa syyskuussa julkaistavalta uudelta Egypt Station -albumiltaan, josta varsinkin tämän I Don’t Know -biisin perusteella saamme odottaa upeaa albumia. Hittituottaja Greg Kurstinin (Beck, Adele..) kanssa yhdessä homma tuntuu toimivan, Beatle-mestari on jälleen elämää suuremmassa vauhdissa.

Päivän biisiksi valittu I Don’t Know on sielukas, melankolinen ja lohdullinen mestariteos, jossa tuotanto tukee täydellisesti McCartneyn neroutta. Kappale seilaa samoissa vesissä kuin Maccan yhdessä Nigel Godrichin (Radiohead, Beck) kanssa tekemä Chaos and Creation in the Backyard -levy vuodelta 2005 ja esimerkiksi se kadonnut Beatles-sinkku Free as a Bird.

Neroutta!

Ja katsokaa nyt ihmeessä tämä maailman paras Carpool Karaoke:

1 kommentti

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.