Maggie Rogers: Fallingwater

Maggie-Rogers-2018-photo

Kun pop-kappale on täydellinen, ajaton ja täysin ajassa mukana, niin se kuulostaa tältä. Juhannuksen fiilistelyihin nostamme Päivän biisiksi jo vähän keväämmä julkaistun Fallingwater-hitin amerikkalaiselta laulaja-lauluntekijältä Maggie Rogersilta. Biisi on niin mielettömän hieno, että sen kuuluu olla yksi koko kesän isoimmista hiteistä, pieni hitti se toki jo onkin.

Rogers nousi pari vuotta sitten suuren maailman tietoisuuteen, kun tämä banjon soittajaksi kasvanut musiikinopiskelija soitti koulussaan Alaska-kappaleensa Pharrel Williamsille ja sai hänet itkemään. Alaska nousi megahitiksi ja Rogers sai kuin vahingossa uralleen rakettialun.

Fallingwaters on Rogersin mieletön uusi kappale, jonka hän on työstänyt yhdessä huipputuottaja Rostam Batmanglijin (ex-Vampire Weekend yms.) kanssa. Kappale on kuin kadonnut Fleetwood Mac -helmi, aivan käsittämättömän hieno. Nostamme sen tietenkin myös Kesähitit 2018 -soittolistalle!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.